tirsdag 7. februar 2012

Ny hytte - nei takk !

Planleggingen og spekulasjonene rundt denne eiendommen har gått over 3 - 4 år.
Første prosjekt var : Rive Bøkkerverkstedet med anbefaling fra fagfolk grunnet STORE sprekker i muren og deretter bygge ny hytte. Vi tegnet og de ble godkjent. Hyttetegningene var kjempefine med gode romløsninger og vi mente vi var "fornøyde". Men vi kom aldri i gang.....
Skulle vi virkelig rive det gamle Bøkkerverkstedet ? Med sjel og for mange en lokalhistorisk plass med massevis av minner. Med tanke på at vi hadde tidsfrister både på riving og reising, måtte vi bare en siste gang få en muremester ned for å se på murene EN gang til. Var de virkelig så dårlig? Man kunne kanskje legge godviljen til, og heldigvis; ........" Ta her må de it riv"!!!!!!
( Undertegnede digger Rindalinger med go´vilje !!! )
"Silo" følger med

Fra å ikke klare å komme igang, har vi mere eller mindre snakket om, og drømt om prosjektet nærmest hver dag siden sommeren 2011. Og endelig har vi begynt å realisere....og dette med fantastisk hjelp fra verdens snilleste FAR!

Ved siden av tomta står en gammel falleferdig smie. Her har "Silo fra Hamnes" tilholdsted og har funnet en ypperlig utsiktpost for viktige observasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar