Det var på sin plass å ta på det nye forkleet og bake i kveld.
Fikk gave fra Italy,
forkle med brodert "Gårdsnavn".
HiHi
Forkle fra Sardinia |
...og det ble glutenfrie rundstykker etter eget hode....
Her er oppskriften til 16 stk:
5 dl vann ( romtemp )
1 pk fersk gjær
1 dæsj honning
1 ss solsikkeolje
2 egg
- røres sammen og tilsett det tørre:
-250 g glutenfri havregryn
200 g jyttemel
50 g Grov Mjølmix ( Finax )
1 dl solsikkekjerner
1 dl linfrø
1 dl sesamfrø
1 ts salt
1 raspet gulrot
Røres ca 15 min i maskin
Heves i min 30 min før de settes på stekebrett med skje
( deigen er seig og klissete )
Stekes i 25 - 30 min på 250 grader
Og resultatet ble G O D T :
glutenfrie rundstykker |
Sunne gode rundstykker med masse frø,
og ikke minst gulrot som holder de saftig.
ANBEFALES
Så da er det bare å notere oppskriften i
oppskriftsboken, og leve etter bokens livsmotto
God natt!!!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar